Certyfikaty
Nasze certyfikaty to gwarancja najwyższej jakości i bezpieczeństwa naszych produktów.
Nowoczesność i tradycja pod jednym dachem.
OLA nieustannie tworzy i podwyższa standardy.
Nasze nowoczesne linie produkcyjne posiadają niezbędne certyfikaty jakości: ISO 9001 oraz HACCP. Wszystko z troską o naszych konsumentów.
ISO 9001:2015
ISO 9001 to globalnie uznany standard zarządzania jakością (QMS), który wyznacza ramy dla organizacji, pomagając im spełniać wymagania klientów i przepisy oraz stale doskonalić swoje procesy.
HACCP
Certyfikacja HACCP to proces, który po pomyślnym przeprowadzeniu w firmie zajmującej się produkcją, przetwarzaniem lub dystrybucją żywności potwierdza, że jej produkty pochodzą z bezpiecznego źródła i nie niosą żadnego ryzyka dla konsumenta.
IFS FOOD
IFS DOOD to certyfikat, który potwierdza wysoką jakość procesów organizacji oraz jej zarządzania, które pozwalają osiągnąć bezpieczeństwo żywności na wysokim poziomie.
BRC GLOBAL STANDARDS
Certyfikat ten potwierdza standard dotyczący bezpieczeństwa żywności, opakowań do żywności oraz artykułów typu non-food.
Gwarancja jakości i odpowiedzialności
Certyfikaty potwierdzają, że Ola Ciastka spełnia rygorystyczne standardy produkcji oraz dba o odpowiedzialność wobec konsumentów i środowiska. Dzięki nim masz pewność, że nasze wypieki powstają z najlepszych składników i w zgodzie z zasadami etyki oraz zrównoważonego rozwoju. Dbamy o to, by każdy etap produkcji był transparentny i zgodny z najwyższymi normami branżowymi.