Certyfikaty

Nasze certyfikaty to gwarancja najwyższej jakości i bezpieczeństwa naszych produktów.

Nowoczesność i tradycja pod jednym dachem.

OLA nieustannie tworzy i podwyższa standardy.

Nasze nowoczesne linie produkcyjne posiadają niezbędne certyfikaty jakości: ISO 9001 oraz HACCP. Wszystko z troską o naszych konsumentów.

Certyfikat - ISO

ISO 9001:2015

ISO 9001 to globalnie uznany standard zarządzania jakością (QMS), który wyznacza ramy dla organizacji, pomagając im spełniać wymagania klientów i przepisy oraz stale doskonalić swoje procesy.

Certyfikat - HACCP

HACCP

Certyfikacja HACCP to proces, który po pomyślnym przeprowadzeniu w firmie zajmującej się produkcją, przetwarzaniem lub dystrybucją żywności potwierdza, że jej produkty pochodzą z bezpiecznego źródła i nie niosą żadnego ryzyka dla konsumenta.

Certyfikat - IFS Food

IFS FOOD

IFS DOOD to certyfikat, który potwierdza wysoką jakość procesów organizacji oraz jej zarządzania, które pozwalają osiągnąć bezpieczeństwo żywności na wysokim poziomie.

Certyfikat - BRC Global Standard

BRC GLOBAL STANDARDS

Certyfikat ten potwierdza standard dotyczący bezpieczeństwa żywności, opakowań do żywności oraz artykułów typu non-food.

Dołącz do
grona naszych partnerów

Gwarancja jakości i odpowiedzialności

Certyfikaty potwierdzają, że Ola Ciastka spełnia rygorystyczne standardy produkcji oraz dba o odpowiedzialność wobec konsumentów i środowiska. Dzięki nim masz pewność, że nasze wypieki powstają z najlepszych składników i w zgodzie z zasadami etyki oraz zrównoważonego rozwoju. Dbamy o to, by każdy etap produkcji był transparentny i zgodny z najwyższymi normami branżowymi.